AUTENTIFICARE


Am uitat parola
Vizualizare ştire

Vizualizare ştire


Bine v-am regasit!
 
Autor :Cristina.Dobra
New Page

Bine ati revenit din vacanta cu amintiri calde si dor de scoala!

Incepand cu luna octombrie 2013, echipele PREVINS din scolile pilot (profesor pentru invatamant primar, profesor pentru invatamant gimnazial si consilier scolar) sunt in plina actiune pentru implementarea programului educational integrat, in beneficiul elevilor, parintilor, scolii si comunitatii.

Activitatile programului educational integrat vizeaza intalniri si dezbateri, ore de studiu cu ajutorul lectiilor online si a activitatilor comune la clasa, identificarea si remedierea problemelor de adaptare in tranzitia de la ciclul primar la cel gimnazial.

Va asteptam cu drag la scoala. Mult succes tuturor!

 

 Comentarii

PAREREA MEA DESPRE ACEST PROGRAM EDUCATIONAL - PREVINS
Autor: Mihaela Mironiuc
Titlu: PAREREA MEA DESPRE ACEST PROGRAM EDUCATIONAL - PREVINS
Conținut: Ca parinte, am fost foarte multumita de participarea copilului meu la acest proiect.Acest proiect inceput in iunie 2012 i-a ajutat pe acesti elevi aflati la acea vreme la sfarstul clasei a iv a sa se acomodeze mai usor cu trecerea de la ciclul primar la cel gimnazial.
Profesorii care predau acum la clasa a v a s-au implicat foarte mult inca din clasa a iv a la obiectele la care au sustinut aceste teste,le-au predat chiar unele notiuni pe care acestia nu le cunosteau sau nu le stapaneau chiar prea bine.
Eu, ca parinte am participat de foarte multe ori la intalnirile pe care d-na prof.inv.responsabil de proiect Mihaela Zaharia le-a avut cu parintii si elevii implicati in proiect.
Aceasta ne-a prezentat foarte multe lucruri referitoare la felul cum sa accesam aceasta platforma si sa urmarim felul cum copii isi rezolva aceste teste.Asteptam ca si in continuare sa ne implicam cu responsabilitate in desfasurarea in bune conditii a acestui program.
Va multumim mult tuturor celor ce implementeaza acest program educational! CU MULTA STIMA!
MIRONIUC MIHAELA- BOTOSANI

Înapoi